Labdarības vakariņas 2019

LABDARĪBAS VAKARIŅAS 2019 

 

Trešdien, 16.oktobrī, plkst. 18:30, Rīgā, Brīvības gatvē 401C, deju studijas Padejosim? - pasākumu vieta - telpās norisināsies LBBF - Latvijas Bērnu bāreņu fonda (www.lbbf.lv) otrās rīkotās labdarības vakariņas, kuru mērķis ir paplašināt atbalstītāju loku un vākt ziedojumus projekta „Ceļš pie sevis” īstenošanai, kurš tiek radīts, lai sniegtu palīdzību bērniem ar īpašām vajadzībām un bērniem, kuri cieš no vardarbības. 
Pirms gada tika atvērts attīstības un rotaļu centrs www.augstakparzemi.lv, kura mērķis bija ar rotaļām un dažāda veida nodarbībam iemācīt, pamācīt, palīdzēt bērnam izzināt sevi pašu, un mums saprast, ko vēl mēs varētu darīt, viņu veselības un garīgā stāvokļa uzlabošanai.Gada laikā, organizējot dažāda veida terapeitiskās nodarbības – skaņas, mākslas, smilšu, smieklu u.c., mēs sniedzām bērniem ne tikai rotaļas un izklaides vietu, bet vietu, kurā viņš jutās laimīgs un var justies drošs un atvērties, runāt par savām problēmām. Tā radās ideja par jauno projektu „Ceļš pie sevis”, kura mērķis izveidot un nodrošināt bērniem ar saskarsmes un iekļaušanās grūtībām, kā arī viņu ģimenēm psihosociālu atbalstu. Maksimāli samazināt, un iespējams ar laiku pat izslēgt, iekļaušanās un saskarsmes grūtības bērnudārzā un sākumskolā, kā arī veicināt ģimenes izpratni par bērna vajadzībām. 

Vakariņu laikā, Latvijas vadošie pavāri Svetlana Riškova Pavāru klubs/Latvian Chefs'Club, Lauris Aleksejevs 36.Line restaurant, Juris Latišenoks, Gastro Bārs Mūkusala, Sergejs Gjačs Fabrikas Hercogs, un talantīgie mākslinieki Roberto Meloni - Kaspars Markševics, labdarības pasākuma dalībniekiem prezentēs savus īpašos un ekskluzīvos ēdienus piecās kārtās. Pasākuma gaitā, mūsu viesi varēs ne tikai izgaršot ēdienus, bet arī baudīt koncertu. Par lielisku noskaņu vakara garumā rūpēsies pasākumu vadītājs Valters Krauze un par labu apetīti parūpēsies arī īpašie viesmīļi: Normunds RutulisIvo Grīsniņš GrīslisIeva Kerevica music, Oskars un Raimonds Petrauski, Roberts RasaKārlis Anitens.

Labdarības vakariņu ēdienkarte piecās kārtās: 

Pirmā uzkoda: 
La Dolce
Gatavos: Roberto Meloni un Kaspars Markševics

Otrā uzkoda: 
Baltā redīsa karpačo, krēmsiers ar saulē kaltētiem tomātiem, ceptām sezonās sēnēm, bazilika bize.
Gatavos: Sergejs Gjačs, šefpavārs ģimenes restorānā „Hercogs”

Karstā uzkoda:
Lēni gatavota zandarta fileja, garneļu krēms, sīpola variācijas, buljonmērces krokete, mandeles. 
Gatavos: Juris Latišenoks, šefpavārs gastrobārā “Mūkusala”

Pamatēdiens:
Ķiršu vīnā gatavoti buļļa vaigi ar sakņu dārzeņu sacepumu.
Gatavos: Lauris Aleksejevs, šefpavārs restorānā „ 36. Līnija”

Deserts:
Brūkleņu kēkss ar karamelizētiem āboliem, vaniļas brile krēmu un marcipāna drupačām
Gatavos: Svetlana Riškova "Pavāru Kluba prezidente"

Vietu pasākumā var rezervēt,  ☎️ +371 23 112 112, labdarības vakariņu ziedojums vienai personai 50.00 EUR (vietu skaits ierobežots!)

Pasākumā savāktie līdzekļi tiks ziedoti projekta „Ceļš pie sevis” īstenošanai, kurš tiks veidots, lai sniegtu palīdzību bērniem ar īpašām vajadzībām un bērniem, kuri cieš no vardarbībs. 

Atver ❤️ labiem darbiem!